Sund livsstil – også når du er doven

Nogle gange er man bare for doven til at få lavet det sunde mad. Man tyer til noget lynhurtig takeaway eller en leverpostejsmad foran fjernsynet. Og det er næsten endnu værre, når du har tømmermænd – her skriger kroppen på salt og fedt, og det kan være svært at modstå, når du samtidig er alt for doven til at rejse dig fra sofaen for at lave en lækker salat.

Men Wolt har gjort det markant nemmere for dig at være sund, selvom du er doven. I modsætning til rigtigt mange andre takeaway tjenester tilbyder Wolt nemlig sund takeaway, og du kan således bestille alt fra salater og gode bowls til sunde supper og veganske retter.

Wolt rabatkode

De fleste kender til Wolt, der i den grad har gjort sit indtog på det danske takeaway marked. Overalt i de større byer møder du udbringningsbude på cykler, der farer afsted med den ikoniske store, firkantede, blå taske på ryggen – på vej med lækker mad til hundredevis af sultne kunder.

Markedsføringsmæssigt har Wolt udtænkt en genial plan, idet de fra starten har arbejdet med Wolt rabatkoder.

Således startede Wolt med at indgå samarbejder med en lang række kendisser, influencere og bloggere, der hver især fik sin egen Wolt rabatkode. Fidusen var, at hver gang en bruger anvendte den pågældende Wolt rabatkode, fik influenceren selv penge ind på sin Wolt-konto til at købe mad for. Dermed var influenceren utroligt engageret i sin markedsføring for jo flere, der købte med den pågældende rabatkode, des mere mad kunne influenceren selv få gratis.

Men fordelene ved en Wolt rabatkode er ikke kun forbeholdt influencere eller kendisser – de samme fordele gælder alle brugere. Du kan således selv oprette en rabatkode på din Wolt-profil og opnå samme fordele, når dine venner bruger din rabatkode. På den måde sikrer Wolt, at du spreder budskabet om deres service

GroomRoom til de dovne aftener

Hvis du går op i din sundhed, går du med god sandsynlighed også op i din ydre fremtræden. Men det kan være svært at være helt på toppen med udseendet på de dovne dage, herunder de dage hvor gårdsdagens byture stadig banker rundt i kroppen. Og nogle gange er det altså ok at holde en pause fra det lækre ydre og blot lade stå til.

I mellemtiden kan du fordrive tiden på GroomRoom, som kan guide dig til den gode stil til de dage, hvor du er lidt mere frisk og ovenpå. GroomRoom har således både artikler om mode og musthaves, men GroomRoom har også mere dybdegående artikler om livet som far, massager og rejser. Du kan endda læse om barbering med ragekniv eller andre ting, du måske gerne vil prøve.

Den dovne søndag kan således med fordel fyldes med sunde alternativer fra Wolt kombineret med god læsning på GroomRoom – så får du helt sikkert også energi til at komme tilbage på toppen dagen efter.