Søbolde er både billige og bæredygtige

Køb billige søbolde til golf, og gør noget godt for både miljøet og tegnebogen

Golf er ikke en billig sportsgren, da det i høj grad handler om at have det rette udstyr. Man kan hurtigt købe sig fattig i golfkøller, bags, vogne, golftøj og ikke mindst: golfbolde.

Du finder ikke ret mange billige golfbolde, der er helt nye. Men heldigvis findes der et alternativ, der faktisk både er et billigere og mere bæredygtigt valg end at købe golfbolde direkte fra Proshoppen.

En golfspiller kan lige have købt en pakke nye golfbolde i Proshoppen og derefter fuld af forhåbninger slå en af sted, men være uheldig. Bolden lander i en sø eller en anden hazard og er tabt. Men ikke helt. Hver eneste dag bliver der nemlig fisket et utal af brugte golfbolde op ad søer og ud af hazards – herefter kaldes de søbolde. 

Bæredygtige søbolde til golf

Det er altid mere bæredygtigt at købe brugt frem for nyt, men det er ikke den eneste årsag til, at søbolde er det bæredygtige valg, når det gælder golfbolde. De avancerede golfbolde, der bruges i dag, er nemlig propfyldte med kemikalier som fx zink. Hvis en golfbold lander i en sø, kan den forurene vandmiljøet, og lander den på en mark, kan den skade afgrøderne – eller landmandens maskiner, når der skal høstes. Bolden kan også afgive kemikalier til græs eller planter, som naturens vilde dyr lever af.

Ved at købe søbolde er du med til at støtte op om aktiviteten ved at fiske golfbolde op ad søer og ud af hazards, og på den måde er du med til at beskytte miljøet. Hvis du gerne selv vil fiske dine golfbolde op af golfbanens søer, kan du erhverve dig en fiskestang, der er designet til at fange golfboldene på søens bund. Hos fx TLP Golf har de et godt udvalg af golffiskestænger. 

Billige søbolde til golf

Hvis du ikke har det helt store budget til at købe golfudstyr for, eller hvis du gerne vil spare lidt på dine udgifter til golfbolde, så er søbolde vejen frem for dig. Det er ikke alle brugte golfbolde, der er søbolde, men alle søbolde er brugte golfbolde. 

Det er ikke til at vide, hvor gammel og brugt golfbolden er, inden den bliver til en søbold. Men du kan være heldig, at det er en næsten ny bold, der nu er sat gevaldigt ned i pris. De fleste butikker er desuden gode til at beskrive det, hvis søbolden fx har hakker eller revner.

Hos TLP Golf har de altid gode tilbud og billige søbolde fra kendte mærker, og her vil du finde detaljerede beskrivelser af søboldene, så du ved, hvilken stand de er i. Vil du gerne se søboldene i virkeligheden, kan du besøge TLP Golfs fysiske butik i Køge.