Sådan får du folieret dine vinduer

Er det nytilflyttede, eller er der bare ikke kommet folie for vinduerne endnu? Få det hellere gjort, det er ikke særlig svært – hvis man ved, hvordan man gør. Det er heller ikke særlig dyrt.

Her kan du få hjælp til at finde ud af, hvordan foliet skal installeres, og hvilke fordele der er ved det. Og som en bonus får du også et link, der kan guide dig på vej til folierede vinduer.

Det kan være nødvendigt

Nogle gange gider man bare ikke have nogen kan kigge ind. Om det er naboen, eller hvem der går forbi vinduet, er sådan set ligegyldig. På badeværelset vil man gerne kunne være i fred.

Det kan også være, du vil have folie på andet end badeværelsesvinduet. Måske er det slet ikke en særlig dårlig idé. Der kan være fordele, hvis du ikke gider falmende møbler. Det kan være, det er til et gamer rum, hvor solen helst skal være dæmpet.

Og så er det selvfølgelig heller ikke kun badeværelset, man ikke gider, folk kigger ind.

Hvad end problemet er, kan det hurtigt fikses med det rette folie. Det eneste, det kræver, er at du kommer i gang med at finde noget ordentlig folie.

Få hjælp til at finde ordentlig folie

Hvad for noget folie skal du bruge? Her er du så heldig, at du bare skal trykke her, så finder du noget af det bedste folie, du overhovedet kan få.

Du kan frit bestille så bredt, langt og meget, du kan bruge. Der er rigelig af det.

Det er sandblæst folie, der både kan installeres indendørs og udendørs. Du slipper for at have det indenfor, hvis du ikke gider det.

Foliet er specielt lavet, så der stadig kommer masser af lys ind. Det eneste, der holdes ude, er blik fra forbigående eller naboen. Solen skal nok finde vej ind. Så det er der ingen grund til at være nervøs for.

Tag et kig på hjemmesiden og se, om det ikke er noget, du kan bruge. Er det ikke lige præcis det specifikke folie, du ønsker, så er der heldigvis mange andre varianter.

Så skal det bare installeres

Det er nemt at sætte folie op, når du ved, hvordan man gør. Og det gør du, når du har læst dette.

Først og fremmest skal dit vindue være rengjort. Det er vigtigt, at der ikke er noget snavs og skidt, der sidder på vinduet, det giver et dårligt resultat. Så få det til at skinne, inden du sætter foliet på.

Dernæst skal du bruge noget sæbevand, du sprøjter på vinduet. Det skal selvfølgelig ikke hældes ud over det hele, men brug en forstøver og sprøjt på hele vinduet.

Det gør, at foliet sætter sig.

Sidst smækker du det på. Inden du gør det, skal du være sikker på, at foliet er stort nok og selvfølgelig helst lidt for stort. Det, der stikker ud i kanterne, skærer du bare fra.