Podcast giver vækst og besøgende

Der er mange der påstår at de har løsningen for at skabe mere organisk vækst og lokke flere besøgende til din virksomheds hjemmeside, men der er nogle tricks, der faktisk har vist sig at virke. Uanset om du tilhører en lille eller en stor virkomshed, kan du finde nyttige tips, der kan hjælpe din virksomhed til at vokse. Læs med her for at få mere at vide! 

Bliv opdateret på podcasts

Du har helt sikkert hørt om podcasts. Podcasts er en slags radiosending der ikke livestreames, men som du kan lytte til som en lydfil gennem medier som soundcloud og iTunes. Der findes podcasts om næsten alle emner der eksisterer, om alt fra mode til programmering. Nogen podcasts er lavet for underholdningens skyld, men der findes også podcasts hvor du kan få muligheden for at lære noget der kan hjælpe din virksomhed op og fremad. Du kan for eksempel lytte til en Podcast om organisk vækst og blive klogere på hvad der kan gøre din virksomhed bedre.

Podcasts er en sjov måde at lære på, fordi du kan lytte til den mens du laver andre ting og blive klogere på emner du måske ikke kendte til i forvejen.

SEO kan hjælpe din virksomhed med at skabe mere organisk vækst. SEO består af flere forskellige faktorer, men der er meget du selv kan gøre, og din virksomhed kan gøre, for at forbedre sig når det kommer til SEO.

Bliv klogere på SEO 

SEO er det buzzword der florerer i alle virksomheder lige for tiden, og det er ikke uden grund. SEO står for Search Engine Optimization, altså søgemaskineoptimering, og er lige præcis det. Det er en optimering af din hjemmeside for at google, amazon, bing, YouTube (søgemaskinen) skal kunne løfte frem nettop din side som et relevant resultat når folk søger på bestemte søgninger. Man retter derfor sin optimering omkring nogle bestemte søgeord, som skal sikre at man kan komme højere op i søgeresultaterne i google. Der er meget du selv kan gøre, men de bedste resultater får man ved at bruge SEO-eksperter der kan løfte din virksomhed til et nyt niveau.

Når du forstår mere om hvad SEO går ud på, så er der også større muligheder for, at du kan finde en metode der virker for din virksomhed. Der findes SEO via betalte annoncer, men der findes også organisk vækst, som betyder, at man optimerer sin side eller destination, helt uden at betale for annoncer. Det er dette der sikrer organisk vækst for din virksomhed. Der er mange fordele ved at få afkastning gennem organisk trafik, fordi den trafik du får gennem betalte annoncer stopper i det sekund du stopper med at betale for den. Hvis du derimod har bygget dig op en god base der sikrer organisk trafik, så vil du få trafikken uafhængig af hvor meget du betaler for det, og det er noget der kan blive ved med at vokse organisk.