Opbevaringskasser – Plastkasser med låg og bedrollers

Opbevaringskasser er mange ting. Ja det kan være plastkasser med låg – Eller vasketøjskurv til soveværelset som også er et opbevaringsmedie. Og kasserne over i værkstedet, hvor man gemmer sine ting og har værktøj i, og som man tager frem når kreativiteten skal bruges. Ja alle disse typer er opbevaringskasser.

Hvilken typer opbevaringskasser findes der?

Der er plastkasser med og uden hjul og med og uden låg. Og så findes der nogle flotte modeller i naturligt træ og genbrugstræ. Som kan være utrolig praktiske i forhold til opbevaring af brænde.
Eller som blomsterkasse i f.eks. en gang med flisegulv. Ja det ser utroligt smart ud.

Der findes selvfølgelig også de kendte bedrollers. Som man bruger f.eks. til sko, og så ruller man kasserne nemt og enkelt ind under sengen. Og derfor også navnet bedroller.

Opbevaringskasser kendes og bruges jo også i stor stil i danskernes køkken. Hvor man har en masse plast opbevaringskasser. Hvor man kan gemme madrester, der kan fryses ned til senere brug. Eller hvis man skal have lidt mad med på arbejde, rester man fik aftenen før, ja så er det enkelt, at hælde maden op i sådan en plastkasse.

I de flestes danskers soveværelse har man også en vasketøjskurv stående. Og denne kurv er jo også et opbevaringsmøbel. Hvor man opbevarer sit vasketøj til det skal vaskes.

Ja det findes faktisk ikke grænser for, hvilken typer man kan finde derude som opbevaringskasser. De findes sågar kasser i læder, hvor man f.eks. kan opbevare sit garn ved siden af lænestolen.

Hvilken tanker skal man gøre sig inden købet?

Først skal du gøre op med dig selv, hvad der er dine behov.

Ja hvad skal du bruge kasserne til. Skal det være opbevaringskasser der skal kunne stables?

Eller er du ude efter nogle plastkasser med hjul, så du nemt og enkelt kan rulle kassen ind under f.eks en seng, som det er tilfældet med f.eks bedrollers. Som er utroligt praktiske i forhold til opbevaring af sko, sengetøj, vinter/ sommertøj osv.

Så sæt dig ned og gennemtænk hvor kasserne skal bruges. Og om det skal være nogle med låg eller hjul. Om de skal være smalle eller store.

Man kan også få opbevaringskasser der er lavet i træ, som har et flot look, og som f.eks tidligere skrevet kan være perfekte som en blomsterkasse.

Der findes også rigtig mange flotte opbevarings medier i læder. Som kan passe ind i de fleste hjem, med deres forskellige nuancer som sort, hvid, lyserbrun osv. Ja kun fantasien sætter grænser i forhold til ens farvevalg.

Findes der miljøvenlige opbevaringskasser?

Ja der findes nogle i naturtræ, og også modeller der er lavet i genbrugstræ. Og i disse miljøvenlige tider. Er det måske ikke helt tosset, at gå efter sådan en model (hvis den selvfølgelig opfylder det man søger). Men man ser desværre rigtig mange opbevaringskasser, der er lavet i plastik der fylder verdenshavene. Så det kunne være rart, at nogle kloge hoveder fik opfundet andre typer miljøvenlige kasser, som man kan bruge i hverdagen, som man gør de nu med dem i plastik. Så men ikke skulle svine miljøet til, med al den plastik. Eller hvis der bare blev opfundet nogle flere maskiner, der kunne genbruge al den plastik, til et andet plastik materiale, så vi alle kunne være med til at holde naturen ren.