Mulighederne er mange når du står og skal købe extensions

Er du helt ny på området kan det være en jungle, at finde rundt i. Brug noget tid på, at kigge dig omkring, de fleste butikker der sælger extensions er online butikker, så du kan kigge når du har tid.

Her er nogle af de ting du skal spørge dig selv om inden dit køb af extensions.

Hvad skal du bruge dine extensions til, fester eller til hverdags brug?

Skal du kun bruge dine extensions til festlige lejligheder, så kan du med fordel købe clip on extensions, da de er nemme, at tage af og på når man lige får det lært. Se eventuelt videoer på you tube, hvordan dette gøres. Men ønsker du dine extensions skal sidde lidt mere permanent og ikke noget du skal tage af og på hver dag, så findes der et bredt udvalg af forskellige metoder, som du kan have i i flere uger ad gangen inden det skal tages ud og flyttes op til hovedbunden igen. De semi-permanente metoder vil jeg ikke anbefale dig, at du selv påsætter, men find en professionel påsætter til dette. Hun kan vejlede og rådgive dig i den bedste metode, som passer til dit hår. Køb extensions her på shoppen, hvis du leder efter et stort udvalg.

Hvilken kvalitet ønsker du?

Er du helt ny på området vil jeg anbefale du starter ud med at købe extensions, af standard kvalitet, denne kvalitet er også rigtig god i dag og koster kun det halve af prisen på et luksus hår. Det ville være synd hvis du har brugt mange penge på extensions og det så slet ikke er noget for dig. Standard hår holder i gennemsnit 6 måneder og luksus hår 1-2 år. Begge typer kræver en god plejerutine for, at forblive flot og glansfuldt men processen på fabrikken fra sort til f.eks. blond extensions er noget hurtigere ved et standard hår end et luksus hår og derved kræver det meget fugt, men ikke noget en god hår kur ikke kan give og bruger vi ikke alle det i forvejen.

Hvilken pris vil du betale for extensions?

Igen, hvilken pris er du villig til, at betale? Et fint hår med standard hår extensions og påsætning koster imellem 1500 og 2000 kr. Hvorimod et fint hår med luksus hår koster omkring de 3000-4000 kr. Så der er stor forskel på priserne og er du på S.U kan det være mange penge, at skulle betale på en gang. De fleste påsætter vil gerne påsætte hår du har købt andre steder. Så kig dig omkring og se hvad der er, af muligheder, farver og længder inden du køber extensions.