Mangler du billig alkohol til festen?

Jeg har fundet hjemmesiden der kan hjælpe dig med billig spiritus hvis du skal holde en stor fest. Og du derfor har brug for at købe en masse alkohol som øl, vin, rom, vodka, alkoholfri drikke og måske nogle gode flasker champagne.

Hvor kan du købe billig alkohol

På siden https://alkohol-du-nyder.dk/ der arbejdes der også på en udregner, som du kan bruge inden du skal holde en stor fest. Ja hvis du er i tvivl om, hvor meget alkohol du skal købe til dine gæster.

Det foregår på denne måde

Du skal tage din deltagerliste, som du som regel kender inden festen. Og så skal man gennemgå listen med gæsterne en for en. Og så skal du nogenlunde gætte på hvad de forskellige gæster drikker til festen. Ja hvad drikker f.eks. Onkel Svend til sådan en fest.

Ja han drikker måske 5 øl. 3 glas vin. og 2 drinks. Og det gør man så med hele deltagerlisten. Og når man er færdig, så trykker man på knappen udregn. Og så får man en liste på, hvor meget øl, vin, spiritus du skal købe til festen.

Du kan opnå rabat og få rigtig billig alkohol

Når du så har fået udregnet, hvor meget alkohol du skal købe til festen. Så kommer der nogle gode forslag frem hvor du kan købe denne alkohol. Samt hvis du køber for over 3000Kr eller 5000Kr så kan du få et hvis antal kr i rabat. Og ved at gøre brug af denne rabat, så får du købt noget rigtig billig alkohol til din fest. Og så er der også lidt penge til alt det andet, som der også skal bruges penge på når man skal holde en stor fest.