Lav selv en julekalender til ham eller hende

Når julen begynder at nærme sig mod årets slutning, så varsler tiden hygge med familie og venner. Og for at gøre december måned helt perfekt, så skal der arbejdes med de forskellige traditioner som juletræ, købes julegaver og måske også den søde pakkekalender til hende eller ham?

Lav selv en julekalender til ham eller hende der både kan være næsten helt gratis, billig, dyr og ikke mindst, en dejlig tanke der skaber mere glæde i december måned.

Hvis du vil lave din egen julekalender til f.eks. at glæde din partner, så finder du et par tips til hvordan nedenfor. Du kan med fordel finde mere inspiration til hendes julekalender på Gavekom.dk.

Den søde hjemmelavet julekalender til kæresten?

Det nemmeste vil selvfølgelig være, at købe en af de mange færdige pakkekalendere til ham eller hende. Men den personlige julekalender som du selv laver, kan både laves gratis, billig eller dyr. Helt ligesom den selvfølgelig vil vise hende eller ham, at du har tænkt på personen ved at skabe din egen kalender.

For at lave en hjemmelavet julekalender til hende/ham, så skal du finde ud af om den skal indeholde gratis eller købte ting. Helt ligesom indholdsform og indpakning også er noget, som du skal bestemme dig for.

Kalendergave indhold

Indholdet kan være gratis eller købt, hvor det selvfølgelig gælder om at holde dit budget, men også finde de søde ting der giver smil på læben og varmer hjertet hos hende eller ham gennem de kolde og våde december dage i julemåneden.

Hvis du vil lave en gratis hjemmelavet kalender, kan den indeholde søde noter, kærlighedsbreve og forskellige tjenester. Her kan tjenester dække over alt lige fra opvask, tøjvask, bilvask, massage, klø din partner på ryggen i en halv time til de mere frække ting, hvor julen jo siges at være romantikkens måned. Det er faktisk kun fantasien og jeres forhold, der sætter begrænsninger i forhold til indholdet. Kreativiteten bliver dog sat på prøve, for du skal trods alt finde ideer og inspiration til 24 forskellige kalendergaver.

Det nemmeste vil være, at købe indhold som sagtens kan gøres billigt. Måske elsker hun eller han vingummi, chokolade eller andet, hvor du kan købe poser og dele op, så indholdet bliver relativt billigt i pris; men høj værdi i den søde tanke.

Forskellige ideer til indhold kan dække over:

  • Chokolade er altid et hit hos mange, hvor du ikke behøver købe det dyre Summerbird for at det bliver lækkert.
  • Te eller kaffe til din kæreste/partner som elsker en varm kop hver morgen eller efter arbejde/skole. Du finder mange forskellige typer og priser, hvor du selvfølgelig skal finde noget som personen elsker.
  • Personlig pleje produkter til hår, hud og skønheden er også altid lækkert at få. Det kan gøres en del billigere end f.eks. købe en færdig beauty julekalender. Og samtidig kan det være dejligt at få noget hudpleje, håndcreme eller conditioner til hverdagen.
  • Massage olie kan være en god ting til en romantisk morgenstund i weekenden, hvor du kan overraske med at give hende/ham massage søndag morgen.
  • December er ofte kold og våd. Her kan en læbepomade være ganske praktisk og en god ide til en billig kalendergave.
  • Badesalt til ham eller hende der skal forkæles efter en lang arbejdsdag.
  • Slik hvad end det er Bülows lakrids eller Haribo vingummi er noget, som de fleste nok elsker at spise. Og perfekt at lave en blandet pakkekalender med forskellige ting, hvor søde sager selvfølgelig skal være imellem.
  • Varme sokker eller futsko kan være helt rigtig til hende eller ham der altid fryser sine fødder. Og samtidig en gave der kan købes relativt billigt.
  • Hvis modtageren er til det mere frække og romantiske, kan du overveje noget legetøj til voksne eller mere uskyldigt som frække spil der kan give nogle grin også.
  • De dyre ting kan være oplevelser som massage, ordne negle og meget andet, hvor det kan være en kalendergave til en af dagene i weekenderne.