Kom nemmere igennem gymnasiet med inspo.dk

Gymnasiet kan være stor udfordring for mange unge, særligt når vennerne, fritidsaktiviteterne og familien skal passes. Flere og flere unge oplever stressende situationer og har svært ved at håndtere dagligdagen, når de daglige lektier og hjemmeafleveringer også skal passes.

Derfor har tre unge iværksættere skabt studiehjemmesiden inspo.dk, der skal være med til at gøre det mere overskuelig, når man skal lave lektier og hjemmeafleveringer.

En af iværksætterne bag udtaler: ”Vi har selv gået i gymnasiet og vi ved hvor hårdt det kan være, når lektierne skal passes og man samtidig skal have tid til sine venner, familie og sin fodbold. Vi har derfor skabt en platform, der skal gøre det mere overskuelig og gennemskuelig, når man laver lektier, på den måde fjerner vi unødvendig stress og frustration, så man har mere tid til andre vigtige ting i ens liv” – Udtaler Kasper.

Hjemmesiden fungerer på den måde, at hvis du sidder og arbejder med en analyse af ”Den grimme ælling”, så har man mulighed for at finde en færdig version af analysen. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvordan opgaven skal udarbejdes og hvad der forventes af opgaven.

Her kan du blive inspireret af stilen, sproget og opbygningen. Det kan give dig et klart billede af, hvordan opgaven skal udarbejdes.

Alle de færdige opgaver du finder på inspo.dk er tidligere afleveringer, der allerede er afleveret og modtaget en karakter. Alle opgaverne på inspo.dk har enten karakteren 10 eller 12. Det er for at sikre at kvaliteten er i top og de besøgende kan være sikke på, at opgaverne kan bruges til at blive inspireret og lære fra.

Du finder også et bredt udvalg af noter på inspo.dk. Noterne kan du bl.a. bruge i forbindelse med tavleundervisningen eller når du skal forberede dig til eksamen. Du finder noter indenfor forskellige fag og områder.

Hvis du vil have adgang til en af materialerne på inspo.dk, skal du selv give en af dine egne noter eller afleveringer. Ved hver enkelt opgave eller noter vil du kunne bytte dig til materialet.

Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge, og du vil hurtigt kunne finde forskellige materialer ved brug af søgefunktionen.