Indret dit hjem med rullegardiner

Rullegardinet er det mest minimalistiske gardin, du kan komme i nærheden af – dog uden at det bliver kedeligt. Det passer perfekt ind i den skandinaviske og enkle indretning, og så blænder det godt af for lyset udenfor.

Minimalisme i sin reneste form

De fleste vil ikke særligt gerne gøre et stort væsen ud af gardinerne i hjemmet. Det kan meget hurtigt blive ekstremt tungt at se på store gardiner, og de er heller ikke særligt nemme at indrette omkring. Derudover skal de vaskes ofte, og du skal typisk også udskifte dem efter en årrække, fordi de ikke længere passer ind i indretningen, eller på andre måder er blevet håbløst umoderne.

Her er rullegardiner noget nemmere at arbejde med. Du får et super klassisk look, og rullegardinet er ekstremt diskret og fylder ingenting i vinduet. Du kan derfor se bort fra din øvrige indretning, hvis det er det, du ønsker, og du er dermed heller ikke nødt til at købe nyt, hvis du ændrer din indretning undervejs.

Den mest lystætte

Derudover er rullegardiner nogle af de mest lystætte gardiner på markedet, og du kan derfor gemme alt lys udefra helt væk, så du kan sove i buldrende mørke, hvis du foretrækker det. Rullegardiner fås således med mørklægning, så du slipper for enhver form for lys i soveværelset. Men du kan også vælge imellem flere forskellige grader af lystæthed. Det er særligt relevant, hvis du gerne vil have rullegardiner i andre rum i huset end blot soveværelset. I stuen er det for eksempel dejligt med et blødt lys, og her er det ikke en fordel at vælge rullegardiner med mørklægning.

I børneværelset kan det også være en fordel at vælge rullegardinet, da du dermed ikke risikerer, at børnene hiver fat i det. Vælg også her et rullegardin uden mørklægning, da mange børn er bange for det kulsorte mørke.

Indret med farver

Selvom rullegardinet er det minimalistiske valg, behøver det bestemt ikke blive kedeligt. Du kan således vælge rullegardiner i mange forskellige farver og mønstre, så du har nogle små diskrete og farverige detaljer i dit vindue. Det behøver ikke at betyde, at du går på kompromis med lystæthed eller det elegante look.

Et farverigt rullegardin kan udgøre en lille diskret detalje i din indretning, men det kan også have en ret signifikant indflydelse på rummet, når det er rullet ned. Det fremstår diskret, når det er trukket op, men giver samtidig en super fin og smuk effekt, når du ruller for. Du kan eventuelt lege med forskellige udtryk og gå efter forskellige farver på dine rullegardin rundt omkring i hjemmet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan også vælge at få professionel hjælp til indretning med rullegardiner ved at få fat i Gardinbussen. De kan guide dig til det helt rigtige valg af gardin til dit hjem, ligesom de foretager opmåling af vinduet, så du er sikker på, at rullegardinet passer perfekt ind.