Holder dit hjem indbrudstyve ude?

Indbrud bliver mere almindelige i disse dage. Tyven synes at vide, hvordan man kommer ind hurtigere og nemmere. Alene af denne årsag kan det være en god idé at tage et kig på sit hjem og hjemmets sikkerhed. 

Hvad kan du selv gøre?

Før det første skal du være sikker på, at dit hjem er i stand til at modstå angreb fra disse hærdede indbrudstyve. Kan en indbrudstyv bare træde ind ad dine vinduer, kan du for eksempel få nogle sikkerhedsgitre monteret.

Sørg for indenlandske låse, der lever op til dansk standard monteret på dine døre

Føler du dig sikker med dine nuværende låse? Hvis du er usikker, kan du med fordel bruge en låsesmed til at kigge dine låse igennem.

Hvis indbrudstyven skulle komme indenfor, så overvej hvad deres plan kunne være

De fleste dørkarme er ikke lavet af et materiale, der er stærk nok til at modstå kræfter fra den mest ihærdige indbrudstyv, hvilket betyder, at døren kan sparkes ind af en mand af gennemsnitlig størrelse.  Derfor kan det være en god idé at være på forkant. At investere i et pengeskab, hvor du kan opbevare ting som gamle billeder og kontanter, du ikke har råd til at miste, er en god idé.

Brug de professionelle, så du er sikker på at være bedre sikret

Som privatperson uden erfaring med indbrud og sikring kan det være svært at have et godt overblik over, hvad man bør kigge på. Derfor anbefaler vi at tale med en professionel, herunder en låsesmed.

De fleste låsesmede tilbyder et gratis sikkerhedstjek. Selvom en låsesmed ikke kan love dig, at du aldrig bliver ramt af et indbrud, så vil sandsynligheden være mindre, hvis du opgraderer sikkerheden på dine vinduer og døre plus dine låsesystemer. Det vil tage længere tid for tyven at bryde ind, hvilket ofte vil skræmme mange tyve væk. En tyv vil hurtigere blive bemærket og give dig eller dine naboer mere tid til at