Gode tips til en ny boligstil

Har du haft den samme boligstil de sidste mange år? Så kan det være, at det er ved at være tid til at skifte lidt ud i de gamle møbler. Når du får nye møbler, får hele din indretning et nyt udtryk.

Du kunne eksempelvis købe et nyt maleri eller print til væggen. Nye billeder på væggen, er især noget, som kan få din boligstil til at se helt anderledes ud. Med et enkelt billede, kan du ændre et helt rums udtryk.

Så det er altså ikke fordi, at du behøver at skifte alting, i din indretning, ud. Du kan bare nøjes med at skifte et par stole eller billeder ud, for at få et nyt udtryk.

Et flot tapet kan gøre underværker

Er dit hjem fyldt med hvide vægge? En bar hvid væg kan være kedelig og trist at kigge på. Derfor kan du med fordel købe et tapet. Det er blevet meget populært nu til dags at sætte noget farverigt tapet på en enkelt væg. Eksempelvis en af væggene i stuen. Dette giver liv til dit hjem, uden det bliver for overvældende.

Hvis du har en enkelt væg med tapet, får hele rummet et nyt udtryk. Der findes et væld af tapet designs, så du kan bare vælge et tapet, som passer perfekt ind i din indretning. Så find en butik som sælger tapeter og forny din indretning.

Shop de rigtige steder

Når du skal modernisere din boligstil, handler det om at kigge de rigtige steder. Faktisk er der blevet særdeles moderne at købe møbler i genbrugsbutikkerne. Her finder du antikke og retro møbler til billige penge. Retrostilene fra 70’erne, 80’erne og 90’erne er nemlig ved at komme frem igen. Så du kan sagtens købe dine møbler i genbrugsbutikkerne samtidig med, at du har en moderigtig stil.

Er retro stilen ikke noget for dig? Der findes heldigvis et væld af boligbutikker, som forhandler moderigtige og nutidige møbler. Du kan tage en tur ned i gågaden, eller søge på nettet. På nettet finder du et overraskende udvalg af moderigtige møbler. Du kan ovenikøbet få dem sendt lige til døren. Så slipper du for at hente møblerne med en trailer.

Moderigtig eller personlig

Vil du gerne gøre din boligstil lidt mere moderigtig? Først kræver det, at du finder inspiration et sted fra. Her kan det være en god idé at læse boligmagasiner. Her findes du nemlig de helt nutidige og moderigtige møbler, og du kan se, hvordan du kan style dem. Møblerne er nøje udvalgt af modespecialister, så du kan være sikker på, at de ikke går af mode lige foreløbigt.

Det kan være skønt at få inspiration andre steder fra samt følge den helt nye mode, men det er også vigtigt, at din indretning er personlig. Man skal gerne kunne se din personlighed igennem boligstilen. Derfor skal du ikke være bange for at bruge farver og finurlige personlige pynteting i din indretning.